البوابةالرئيسيةس .و .جالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 تشيز كيك بالنسكافيه والتوفى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
بانسيه
مشرف( مبروك ياعم المشرف مش عاوزين نوم)
مشرف( مبروك ياعم المشرف مش عاوزين نوم)
avatar

عدد الرسائل : 777
العمر : 22
تاريخ التسجيل : 19/06/2008

مُساهمةموضوع: تشيز كيك بالنسكافيه والتوفى   الخميس 26 يونيو 2008 - 18:10


geek

نبدأ

المقادير

- طبقه البسكويت :
1 علبه بسكويت ماري
1 بسكويت دايجستف
زبده سائحه

- طبقه التشييز الاولى :
1 علبه جبنه كيري ( 24 حبه )
1 علبه قيمر ( قشطة )
1 كوب حليب
1 كيس جيلاتين
1 كوب صغير سكر

- طبقه الكريم كراميل :
1 باكيت كريم كراميل
1 كوب حليب
1 معلقه نسكافيه

- طبقه التوفي :
1 كوب سكر
1 علبه قيمر


الطريقة

- اطحني البسكويت جيداَ و امزيجه مع الزبده السائحه مثل طريقه طبقه البسكويت الاعتياديه .
- لتحضير الطبقه الاولي : سخني الحليب لدرجه الغليان ثم ذوبي فيه الجيلاتين و اخفقي الكل بالخلاط مع الجبن و القيمر و السكر ثم مديها على طبقة البسكويت و ادخليها في الثلاجه لحتى تبرد و تجمد .
- لتحضير الطبقه الثانيه : سخني الحليب لدرجه الغليان و اضيفي له معلقه النسكافيه .
- اضيفي باكيت الكريم كراميل و اعديه بالطريقه المعتاده لعمل الكريم كراميل و استمري بالتحريك حتى يتجانس الكريم كراميل و بنفس الوقت يبرد كليا كي لا يتكتل معك لما تحطيه على طبقه التشيز .
- بعد ان يبرد و تجمد الطبقه الاولى اضيفي الكريم كراميل فوق طبقة الكريما و اعيديه للثلاجه حتى تبرد تماما و تكون جاهزه للتقديم .
- حضري طبقه الثالثه التوفي : احرقي السكر جيدا و بعدها اضيفي عليه القيمر و استمري بالتحريك و الخفق حتى تتجانس و تصبح توفي شهي .
- دعي التوفي حتى تبرد قليلاً ( لا أن تبرد تماماً ) كي تتمكني من التحكم فيها , اضيفيها و وزعيها بحرص على الطبقات السابقه .
-زيني التشيز كيك بقطع شوكلاته , و بعد أن تبرد قدميها مع قهوه او نسكافيه بلاك .

.
.

بالصحــه والعـافيـــــــــه

اتمنى ان الموضوع ينال اعجاب الجميع




الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Noweira
Admin
Admin
avatar

عدد الرسائل : 1219
تاريخ التسجيل : 01/06/2008

مُساهمةموضوع: رد: تشيز كيك بالنسكافيه والتوفى   الخميس 26 يونيو 2008 - 19:01

تشيز كيك بالنسكافيه والطوفي
ياخوفي الناس تاخد على كده ياخوفي
عمّاله ترتجف أمامي الحروف
من أكل المطبخ وزيادة المصروف
من فضلكوا اعملوا معروف
رشدوا شويه مع الملهوف
مشكوره يا اختنا بانسيه
مش عارف اقلك ايه
مجهود مشكوره عليه
تقبلي مروري
سجلي حضوري
الكلام واقف ف زوري
تحياتي
علوه
study
pirat

_________________
سألت نفسي كتير إيه أدمت للاسلام

حاسبت نفسي كتير ماجيتش عُشر الغــــلام

قلت لنفسي لا يانفسي دا ماسموش كـــــــلام

أقول إيه لما يحاسبني ويسألني ربي العلاّم

أقوله صليت صمت زكيت لقيته مش كفايه

ووسط أفكاري جتلي من ربي الهدايه

إني أنشئ منتدى وأسميه الحبيب محمد

يكون بلسم للي الدم في عروقه تجمّد

يمكن ربنا يهدي من خلاله انســـــــــــان

يمكن يتوضع حسناته ليّا في المـــــــيزان

يمكن يكون مخرج لناس كتير من الأحزان
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://alhabibmohmed.hooxs.com
لفلى جيرل
مشرف( مبروك ياعم المشرف مش عاوزين نوم)
مشرف( مبروك ياعم المشرف مش عاوزين نوم)
avatar

عدد الرسائل : 878
تاريخ التسجيل : 26/07/2008

مُساهمةموضوع: رد: تشيز كيك بالنسكافيه والتوفى   الجمعة 1 أغسطس 2008 - 9:07

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
بانسيه
مشرف( مبروك ياعم المشرف مش عاوزين نوم)
مشرف( مبروك ياعم المشرف مش عاوزين نوم)
avatar

عدد الرسائل : 777
العمر : 22
تاريخ التسجيل : 19/06/2008

مُساهمةموضوع: رد: تشيز كيك بالنسكافيه والتوفى   الخميس 7 أغسطس 2008 - 17:39


_________________
(اللهم انك خلقت نفسى وانت توفاها , لك مماتها وحياها , ان احييتها فأحفظها , وان امتها فأغفر لها . )

(اللهم انى اسالك العافيه).
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
تشيز كيك بالنسكافيه والتوفى
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الحبيب محمد(صلى الله عليه وسلم) :: ساعه وساعه :: وصفات لأحلى الأكلات-
انتقل الى: