بسم الله الرحمن الرحيم الاخوة الاعزاء النهاردة الوجبة بسيطة وسهلة التحضير المقادير لفة جلاش - ربع كيلو لحمة مفرومة - بصلة كبيرة كوب لبن - 2 بيضة - ملح وفلفل - اربعة ملاعق سمن الطريقة تفرم البصلة وتحمر فى ملعقتين من السمن تضاف اليها اللحمة المفرومة وتتبل بالملح والفلفل يوضع نصف مقدار الجلاش فى صنية ثم توضع عليها اللحمة المفرومة تغطى بنصف الجلاش الاخر يقطع الجلاش راسيا وافقيا تضرب البيضتان وتضاف الى كوب اللبن وملعقتين سمن ثم ترش على صنية الجلاش نضع الصنية فى الفرن الى ان تنضج وبالهنا والشفا والله المستعان
عدل سابقا من قبل فرحــــــــــة في الأربعاء 18 يونيو 2008 - 19:35 عدل 2 مرات
فرحــــــــــة Baby Admin
عدد الرسائل : 1138 العمر : 35 تاريخ التسجيل : 05/06/2008
موضوع: رد: صنية جلاش باللحمة المفرومة الجمعة 20 يونيو 2008 - 0:36
بركاتك يا شيخة فرح علي فك الكيس وخلاص هيجيب كل اللي هيطلبوة الاعضاء وتسلم ايد ك يافرح علي اجمل صينية جلاش عاوزين محشي ورق عنب وفراخ
فرحــــــــــة Baby Admin
عدد الرسائل : 1138 العمر : 35 تاريخ التسجيل : 05/06/2008
موضوع: رد: صنية جلاش باللحمة المفرومة الجمعة 20 يونيو 2008 - 1:17
بسم الله الرحمن الرحيم اختى الحبيبة دنيا اشكرك على زوئك ومرورك وان كان على المحشى والفراخ الاكلة الجاية اعملهم وارتاح اهو ورق العنب فى السوق ونويرة يادوب يدوق اصله بصراحة مزنوق وطلع الفلوس بالذوق نديله ورك فرخة كمان اصله دايما هفتان اعد يشرب عصير وخايف من التبذير ومنشفها كتير ويقول مش تقطير لكن فى الاخر سلم رفع الراية واستسلم واتخلى عن المصروف وبيلعن الظروف دى اول جولة لينا يلا بقى هنينا والله المستعان
Noweira Admin
عدد الرسائل : 1219 تاريخ التسجيل : 01/06/2008
موضوع: رد: صنية جلاش باللحمة المفرومة الجمعة 20 يونيو 2008 - 2:50
لفلى جيرل مشرف( مبروك ياعم المشرف مش عاوزين نوم)
عدد الرسائل : 878 تاريخ التسجيل : 26/07/2008
موضوع: رد: صنية جلاش باللحمة المفرومة الجمعة 1 أغسطس 2008 - 9:13
بانسيه مشرف( مبروك ياعم المشرف مش عاوزين نوم)
عدد الرسائل : 777 العمر : 29 تاريخ التسجيل : 19/06/2008